A masszőr – Schmidt Péter

2006 nyarán végeztem el a gyógymasszőr tanfolyamot, amely okleveles gyógymasszőrré minősített. 2007-ben lágy csontkovácsolást tanultam, 2008-ban a veresegyházi Misszióban dolgoztam. Itt tapasztaltam meg a gyógyítás valódi erejét. A gyógymasszázs fogásait használom főként, melynek alapja a svéd masszázs. Igény esetén a csontkovácsolás személyre szabott elemeit alkalmazom. A kezelés izom- és ízületlazító, harmonizáló, feltöltő és gyógyító hatású. A húzódások, sportsérülések, ficamok és elváltozások tekintetében is nagy mértékben segíti, gyorsítja a gyógyulást. Az ízületi megbetegedéseknél, izomsorvadásnál, idegpálya- és keringési problémáknál regeneráló, fájdalomcsökkentő. Rendkívül sokat segít egészségesnek mondott embereknek is a mindennapi életben.

Köszönöm a barátok és tanítók segítségét, tudásuk önzetlen átadását, valamint a szakemberek munkáját a honlap elkészítésében,  folyamatos életben tartásában.

Schmidt Péter  |  telefon: +36(30) 829 29 25  |  e-mail: schmidtpeterattila@gmail.com   |  Budapest, Pest megye, Fejér megye | web:JugITer